Gratis bellen tussen vestigingen

CBE Waas & Dender maakte, voor ze kozen voor de VoIP oplossing van Complit Networks, gebruik van reguliere telefonie bij twee operatoren.
CBE Waas & Dender heeft meerdere vestigingsplaatsen. Om de telefoniekosten terug te dringen zijn ze destijds op zoek gegaan naar een geschikt alternatief.

Al snel waren zij ervan overtuigd over te willen stappen naar VoIP telefonie. Dit stelt CBE Waas & Dender in staat om op de kosten te besparen doordat ze onderling gratis met elkaar bellen zonder op kwaliteit van communicatie in te boeten. Daarnaast kan men eenvoudig via hun smartphone met een app gebruik maken van dezelfde functionaliteiten als met een vast toestel.

Redenen waarom men destijds voor Complit Networks gekozen heeft, omschrijft de directie van CBE Waas & Dender, als volgt: “Complit Networks is een partner die meedenkt in functie van budget en tegelijkertijd probeert binnen dit budget met de best mogelijke oplossingen te komen. Daarnaast bieden ze een goede service met razendsnelle interventietijd. Je merkt echt dat persoonlijk contact hen in de genen zit.”

Ook interesse in deze oplossing voor uw vestigingen? Neem contact met ons op.

Posted in

Heeft uw WiFi project onze expertise nodig?

Neem contact met ons op

Related Post

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.