Complit Networks heeft WiFi topper (CWNE) in huis

Hans toont met dit CWNE certificaat een zeer uitgebreide kennis van het beheer, de installatie, de configuratie, de troubleshooting en het design van een WiFi netwerk. Hij behaalde dit certificaat na vele uren studeren, zware examens en veel Wireless projecten.

Enkel echte WiFi experts kunnen dit certificaat behalen, CWNE is het hoogst aangeschreven merkonafhankelijk technisch certificaat op vlak van WiFi. Er zijn namelijk slechts 3 mensen in België en 6 in de Benelux die deel uitmaken van deze elite groep, en één van hen behoort tot Complit Networks.

Aangetoonde expertise door jarenlange ervaring en veel studiewerk

De twee andere gecertificeerde Belgen werken bij Telenet en Cisco, wat wil zeggen dat wij de enige IT operator in België zijn met dit certificaat waar bedrijven beroep op kunnen doen. Een grote meerwaarde dus. Het CWNE wordt enkel toegekend aan personen die kunnen aantonen dat ze degelijke kennis en ervaring hebben in de verschillende aspecten omtrent Wireless.

De engineers die erkend zijn als CWNE hebben aangetoond dat ze in staat zijn complexe WiFi omgevingen te ontwerpen en te ondersteunen.

Complit Networks staat op de eerste rij

Het is onvermijdelijk dat WiFi in de toekomst nog meer deel zal gaan uitmaken van onze leefwereld, en steeds meer toestellen zullen WiFi als communicatie technologie gebruiken. Door beroep te doen op experts vermijd je frustraties en onnodige kosten! Nogal logisch dus dat wij bij Complit Networks erg trots zijn op deze verwezenlijking van Hans.

Wilt u ook genieten van een professioneel WiFi netwerk? Schakel dan snel dé WiFi experts van België in. – info@complit.be+32 3 369 03 08

Posted in

Heeft uw WiFi project onze expertise nodig?

Neem contact met ons op

Related Post

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.