Maak gebruik van de KMO-portefeuille en krijg 30% korting

Geldig op Site Surveys & Validatie Surveys

De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel waardoor een ondernemer financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van een onderneming verbeteren. Wist u dat Complit Networks geregistreerd dienstverlener is van de KMO-portefeuille? Dat betekent dat alle WiFi site surveys & validatie surveys georganiseerd door Complit Networks in aanmerking komen voor deze subsidie van de Vlaamse Overheid. Als uw hoofdkantoor in het Vlaamse Gewest is gevestigd en u voldoet aan alle criteria, kunt u tot maar liefst 30% aan subsidies aanvragen. Bezoek de officiële website om na te gaan of uw bedrijf in aanmerking komt.

Snel controleren of u in aanmerking komt?

U bent een commerciële onderneming met rechtspersoonlijkheid (bv. NV, BVBA, VOF, GCV, …) en bent actief in het Vlaamse Gewest? Check snel of uw kernactiviteit in deze lijst voorkomt.

U moet eerst geregistreerd zijn

Als u gebruik wilt maken van de KMO-portefeuille, moeten zowel de aanvrager als het bedrijf zich eerst registreren. U kunt zich online registreren met uw eID. Voor meer informatie, klik hier.

Maak gebruik van de KMO-portefeuille en krijg 30% korting

Vraag uw subsidie aan

Wilt u de kmo-portefeuille inzetten binnen uw bedrijf? U kan uw subsidie aanvragen wanneer u een overeenkomst hebt ondertekend bij uw dienstverlener. Let wel, u moet ook alle eventuele voorafgaande procedures aan de registratie (aanvraag token of installatie EID) doorlopen binnen deze 14 kalenderdagen. Een aanvraag kan niet meer worden ingediend na het verlopen van deze 14 dagen nadat de prestaties van start zijn gegaan.

Hoe gaat u te werk?

U ontvangt een factuur van Complit Networks voor het WiFi advies (bijv. 1.500 EUR incl. Btw).

  1. Betaal het btw-bedrag rechtstreeks op de bankrekening van Complit Networks (bijv. 260.33 EUR – IBAN-rekening staat vermeld op de factuur).
  2. Log in op de “KMO Portefeuille ”website en vraag je subsidie aan.
  3. Vul het bedrag in zonder btw. Registratienummer Complit Networks: DV.A…. Vul de startdatum van het advies proces in.
  4. Je ontvangt een elektronische bankrekeningnummer op de KMO Portefeuille Portal: Schrijf het niet-gesubsidieerde bedrag over op deze elektronische rekening: een kleinschalig bedrijf betaalt 70% (30% gesubsidieerd, dus in dit voorbeeld moet u 867,77 EUR betalen). Een middelgrote onderneming betaalt 80% (slechts 20% gesubsidieerd, dus u betaalt 991.74 EUR) . Meer info, vindt u hier.
  5. Zodra de Vlaamse overheid het niet-gesubsidieerde bedrag ontvangt, maakt ze het subsidiebedrag over naar dezelfde elektronische KMO Portefeuille-bankrekening.
  6. Nadat u bovenstaande stappen heeft doorlopen, logt u in op de website “KMO Portefeuille” en maakt u het totale bedrag voor het advies (uw bijdrage + de subsidie, zonder btw) over naar de elektronische KMO Portefeuille-bankrekening van Complit Networks.

    Wilt u meer weten over de inzet van de KMO-portefeuille voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op hierover. 

Heeft uw WiFi project onze expertise nodig?

Neem contact met ons op

Related Post