Complit Networks behaalt hoogst mogelijke Diamond partnerstatus van Extreme Networks

Complit Networks behaalt hoogst mogelijke Diamond partnerstatus van Extreme Networks

Complit Networks heeft recent de Diamond Status Partnership van Extreme Networks bereikt, het hoogst mogelijke partnerstatuut.

Deze exclusieve Diamond status toont aan dat Complit Networks niet enkel qua omzetniveau bij de beste partners van de wereld behoort maar ook het hoogste niveau van specialisatie & certificering in huis heeft als het gaat over de verschillende netwerkoplossingen van Extreme Networks.

Extreme Networks biedt controllerless WiFi oplossingen die eenvoudig vanuit de cloud beheerd en gemonitord kunnen worden. Door de flexibele structuur is Extreme Networks zowel voor kleine als grote organisaties geschikt als netwerkoplossing.

“Wij zetten Extreme Networks al jaren in bij onze klanten en hebben alle kennis in huis van deze oplossingen. Na het bereiken van de Black Diamond status zijn we enorm trots om korte tijd daarna zelfs al door te stoten naar de hoogst mogelijke partnerstatus zijnde Diamond. Zo horen we tot een select gezelschap van wereldwijde partners welke over het hoogste kennis- alsook serviceniveau beschikken met een daarbijpassend omzetniveau,” aldus Jonas Dekkers, Co-founder van Complit Networks.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van Extreme Networks, klik hier.

Heeft uw WiFi project onze expertise nodig?

Neem contact met ons op

Related Post