Complit Networks verenigt zich met On IT en verzekert zo groei in de WiFi markt

Complit Networks verenigt zich met On IT en verzekert zo groei in de WiFi markt

Complit Networks start vanaf 8 december 2022 de samenwerking met On IT, een netwerk van lokale ICT-dienstverleners.

De samenwerking garandeert de verdere groei van Complit Networks als WiFi specialist in de BeNeLux.

De route(r) naar groei

Onder de slogan: ‘Your Connection To Tomorrow’, startten Jonas Dekkers en Hans Mathé Complit Networks. Al 7 jaar lang ontzorgen ze klanten op het gebied van WiFi en vormen ze ondertussen een vaste waarde in de WiFi markt. Nu versterken ze die positie door zich te vervoegen bij de On IT groep om zo hun groei verder te versnellen.

 “Dankzij de ondersteuning van On IT kunnen we de volgende stap zetten met Complit Networks. Ze ontlasten ons met hun centrale ondersteuning en zorgen ervoor dat wij ons kunnen bezighouden met waar we goed in zijn: Professionele WiFi. ”, aldus Jonas Dekkers, co-founder Complit Networks. 

Een IT match made in heaven

De samenwerking met het On IT-platform, helpt Complit Networks zijn verdere groeiambities te realiseren en grote kansen aan te boren binnen het WiFi landschap. De combinatie van de expertise van Complit Networks en de zakelijke ondersteuning en kennis van On IT, zorgt voor een IT match made in the cloud. 

Belangrijk echter om te vermelden is dat deze overname voor de klanten van Complit Networks geen merkbare veranderingen met zich mee zal brengen. Zo blijft Complit Networks het vertrouwde adres voor WiFi projecten en garanderen ze dezelfde service die klanten de afgelopen 7 jaar van hen gewend zijn. 

Laurent De Pauw, Managing Director On IT

“Samen met het team en de leading expertise van Complit Networks kunnen onze klanten nog meer waarde halen uit connectiviteit, zowel door betere service maar ook als accelerator voor hun (toekomstige) projecten.”

Over Complit Networks en On IT

Complit Networks, gevestigd in Hoogstraten, ontzorgt al meer dan 7 jaar organisaties in verschillende sectoren van hun WiFi. Met hun expertise, tools en jarenlange ervaring zijn ze de WiFi specialist in de BeNeLux.

On IT is het ICT-platform van Around Partners, een investeringsbedrijf in Antwerpen. Sinds 2021, richten ze zich op de zakelijke ICT-markt waar ze hun klanten bijstaan in het volledige proces van hun digitale transformatie. 

Hebt u verdere vragen omtrent deze samenwerking of hebt u interesse in onze dienstverlening? Aarzel niet en neem hier contact met ons op.

Posted in

Heeft uw WiFi project onze expertise nodig?

Neem contact met ons op

Related Post